„HIFU” неоперативния SMAS-лифтинг е дългоочакваната процедура за всеки, който се е замислил за необходимостта от опъване на кожата си, но не е посмял да прибегне до хирургията. При този метод за постигнето на тъй желаните впечатляващи резултати не е необходимо хирургично изрязване или скъсяване на кожата. Затова едно от основните предимства на „HIFU” неоперативния SMAS-лифтинг е, че след процедурата няма възстановителен период, а ефектът от него може да бъде сравнен с ефекта на една успешна хирургическа фейслифт операция!

Дълбокият „HIFU” неоперативен SMAS-лифтинг може да се определи като истинска революция в козметичната медицина.

Благодарение на свръхмодерната „HIFU” технология, за първи път е постигната възможност неоперативно да се достигне до дълбокия слой на кожата, което позволява да се трeтира най-важната за лифтинг ефекта SMAS – „повърхностната мускулно-апоневрозна система”.

Основният принцип на „HIFU” (high intensity focused ultrasound) технологията е възможността високо интензивните ултразвукови вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65°С) което води до образуване на точки на коагулация.
В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си което води до незабавен лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск за изгаряния.

Лифтинг ефектът от процедурата трае до 2 години, в зависимост от индивидуалната продължителност на ефекта.

Показания за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:

  • промени свързани с възрастта
  • двойна брадичката
  • Загуба контура наскулите
  • Отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
  • Загуба на контура на лицето, на контура на долната челюст
  • Задълбочаване на назолабиалните гънки
  • Увисване ъглите на устата
  • Отпускане на вежди и клепачи
  • Гравитационна птоза (отпускане) на лицето

Ценоразпис за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:

Цяло лице 599 лв.
Цяло лице и шия 699 лв.
Двойна брадичка 99 лв.
Назолабиални гънки и бузи 339 лв.
Околоочен контур 129 лв.
Горен клепач и вежди 99 лв.

© 2016 · Студио за красота “Кали”

Обадете се
Адрес